Wij zijn een groep Harley Davidson liefhebbers uit Brugge en wijde omstreken.

Onze groep bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke rijders.

Het doel van onze club bestaat erin om met de groep ritten te maken en tussendoor hier en daar te stoppen voor een natje en een droogje

Onze activiteiten bestaan uit voornamelijk:

 

- Zaterdagritten: we verzamelen iedere zaterdag middag in Bistro De Zevende Hemel te Beernem en vertrekken daar stipt om 13h30 voor een rit langs Vlaamse en andere wegen. De rit eindigt meestal ergens in de vroege avond.

 

- Woensdagavondritten: we verzamelen in de Bistro De Zevende Hemel te Beernem en vertrekken stipt om 19h. en eindigen ergens rond 22h00.Deze ritten gaan enkel door tijdens de zomer.

 

- Dagritten: meestal op zaterdag, deze ritten worden vooraf aan de leden meegedeeld, afhankelijk van de bestemming kan het zijn dat er een ander startpunt dan Beernem word afgesproken.

 

- Meerdaagse ritten: Ieder jaar proberen wij met de club een meerdaagse reis in te plannen. Deze kan zowel in het binnen- als buitenland plaatsvinden.

 

- HOG ritten: We nemen deel aan de HOG ritten afhankelijk van de interesse van de leden.

 

- Benefiet en andere initiatieven: In samenspraak met de groep nemen wij ook deel aan, ritten van bevriende clubs, benefiet- en ritten voor goede doelen.

Wil je eens een leuke nm beleven of kunnen wij met onze motoren uw event of benefiet wat opfleuren, neem gerust contact op. 

WILD AT HEART​

THEMANBEHIND

Harley Uylenspieghel Groep